Hodnocení obchodu

5,0 268 hodnocení
Přidat hodnocení
5
266x
4
2x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MK Avatar autora Milan Kutěj | 24.03.2021.
Avatar autora | 24.03.2021.
Rychlá komunikace
Avatar autora | 24.03.2021.
první nákup
Avatar autora | 23.03.2021.
Dobrá komunikace
MS Avatar autora Milan Soušek | 23.03.2021.
+ Zboží odpovídá popisu.

Jednalo se o pulzní oxymetr. Byl k němu přiložen podrobný český návod, včetně dalšího popisu, co je oxymetr, na co se používá, jaké jsou optimální hodnoty a podobně. Někdo si s tím dal práci, nejednalo se o strojový překlad z AJ. Stejně tak byl přiložen dárek, zápisník, a baterie, jež nejsou součástí původní dodávky. Určitě doporučuji, tak si představuji obchod :)
MS Avatar autora Milan Soušek (Administrátor) 10.04.2021.
Děkujeme. Vždy se snažíme, aby u nás byl každý zákazník spokojený. Nejsme "balíkovací fabrika", každému chceme vyjít vstříc individuálně. Když někdo něco potřebuje, není důvod nevyjít vstříc. Vše je jen o lidech, pochopení a vstřícnosti.
Avatar autora | 22.03.2021.
Vše jak má být
MS Avatar autora Milan Soušek | 19.03.2021.
Problém není v obchodě ale zatím v dopravě .Dojel dne.19.3 ve 14.20 do DEPA v Praze.Další pokračování zřejmě až v pondělí ......
MS Avatar autora Milan Soušek (Administrátor) 10.04.2021.
Ano, doprava bývá někdy Achilova pata... Co je platné, když je objednávka od nás odbavena nejpozději druhý den, když doprava někdy vázne. Mrzí nás to, nicméně tohle už je mimo naši působnost. Na naše urgence dopravce obvykle odpovídá ve stylu "technické potíže". Co dodat...
Avatar autora | 18.03.2021.
+ Absolutní spokojenost.

Velmi příjemné písemná komunikace,velká ohleduplnost a vstřícnost k zákazníkovi.
ZG Avatar autora Zoltan Gorta | 14.03.2021.
JO Avatar autora Jitka Oktábcová | 12.03.2021.
Avatar autora | 12.03.2021.
+ Cena, rychlost, komunikace

SP Avatar autora Stanislava Psotova | 11.03.2021.
RD Avatar autora Radovan Dvořák | 10.03.2021.
Vše v pořádku.
RK Avatar autora Robert Kazik | 07.03.2021.
PH Avatar autora Petr Hájek | 07.03.2021.
Avatar autora Carmen Šretrová | 01.03.2021.
HL Avatar autora Hana Laune | 23.02.2021.
Jsem spokojená , vše bylo v pořádku . Děkuji
Z Avatar autora Zdeněk | 22.02.2021.
Naprosto bez problémů.
Avatar autora Lucie Černá | 21.02.2021.
Jsem spokojena,vše v pořádku.
Avatar autora | 14.02.2021.
+ rychlost
+ komunikace
+ ochota
- osobní vyzvednutí není možné v Praze

MS Avatar autora Milan Soušek (Administrátor) 13.03.2021.
Dobrý den, nemáme kamenné prodejny, pouze eshop, sídlo mimo Prahu. Doporučujeme zvolit Zásilkovnu, kterých je v Praze opravdu hodně. Absence kamenné prodejny pro zákazníky znamená nižší cenu produktu.

Stránka 9 z 14 , položek celkem: 269